Γειά σας,

Ένα θερμό καλωσόρισμα στην ιστοσελίδα μας. Ανανεώνουμε και προσθέτουμε πληροφορίες στην ιστοσελίδα μας συνεχώς για να σας κρατάμε πάντα ενήμερους

Το ICSL προσπαθεί συνεχώς να είναι το καλύτερο σχολείο που μπορεί να είναι, ότι ενα παιδί χρειάζεται και αξίζει.

Βρισκόμαστε σε μια συνεχή αναζήτηση για να βρούμε τις απαραίτητες δεξιότητες που τα παιδιά μας θα πρέπει να κατέχουν προκειμένου να ευδοκιμήσουν σε έναν κόσμο που αλλάζει ραγδαία και μεγαλώνει συνεχώς.

Δεξιότητες όπως η αλγοριθμική και υπολογιστική σκέψη, η νέα παιδεία στα μέσα, η διεπιστημονικότητα, η λογική, η κοινωνική νοημοσύνη, η πρωτοπόρα και κριτική σκέψη, οι διαπολιτισμικές δεξιότητες και πολλά άλλα.

Είναι καιρός οι γονείς να αρχίσουν να κάνουν ερωτήσεις και να εμβαθύνουν περισσότερο στις εκπαιδευτικές πρακτικές των σχολείων που πηγαίνουν τα παιδιά τους.

Η αλλαγή θα συμβεί μόνο όταν οι γονείς καταλάβουν τον τρόπο λειτουργίας της εκπαίδευσης.

Ο πήχης είναι υψηλά και κανένας από εμάς δεν μπορεί να αποτύχει εκείνους που αγαπάμε περισσότερο – τα παιδιά μας.

Η δέσμευση του ICSL είναι η ανάπτυξη σπουδαστών με υψηλά ακαδημαϊκά επιτεύγματα, πνευματική περιέργεια και ισχυρό ηθικό χαρακτήρα.

Ο στόχος μου, ως διευθυντής, είναι να προωθήσω την περαιτέρω ανάπτυξη του σχολείου μας σε ένα αποτελεσματικό κέντρο εκμάθησης σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς.

Σας προσκαλούμε να έρθετε στο ICSL.

Με εκτίμηση,
Ο Διευθυντής του ICSL – Α. Αργατζόπουλος